Pieslēgties
Pieslēgties

Raksti

Elektriskā zobu birste bērniem. Kā izvēlēties labāko?

Elektriskā zobu birste bērniem. Kā izvēlēties labāko?

No cik gadiem bērni var sākt izmantot elektrisko zobu birsti?

Nav tādu noteikumu no cik gadiem bērni varētu sākt izmantot šīs birstes, tomēr visbiežāk iespējams atrast informāciju, ka tās var sākt izmantot no 3 gadu vecuma.


3 gadu vecumā lielākajai daļai bērnu jau ir iznākuši pirmie zobi un līdz ar to ir jāsāk par tiem cītīgi rūpēties.

Vai bērniem tiešām vajag elektrisko zobu birsti?

Nē, tikpat labi var iztikt ar parasto zobu birsti. Bet tas ir līdzīgi kā vaicāt vai mums tiešām vajag automašīnu, lai dotos uz veikalu vai darbu? Nē, jo var taču arī iet ar kājām.


Elektriskās zobu birstes noņem vairāk aplikuma nekā manuālās zobu birstes. Tas ir vairākkārt pierādīts. Tas attiecas ne tikai uz bērniem, bet arī pieaugušajiem (arī tiem, kas uzskata, ka viņi jau nu iztīra zobus lieliski arī bez elektriskās zobu birstes).


Šīs zobu birstes veic daudzkārt vairāk kustību, nekā mēs spētu ar parasto zobu birsti. Līdz ar to pat ja mēs:

  • Netīram zobus vismaz 2min.
  • Izmantojam nepareizu zobu tīrīšanas tehniku
  • Tīram zobus ļoti pavirši


Elektriskā zobu birste paspēs noņemt daudz vairāk aplikuma, līdz ar to uzlabosies jūsu zobu veselība.

Tas ir īpaši svarīgi bērniem, kuri neizprot to cik svarīgi ir tīrīt zobus. Ja bērniem dotu brīvu izvēli, tie visticamāk netīrītu zobus vispār, jo ir taču tik daudz citu jautru lietu ko darīt.


Tādēļ neatkarīgi no zobu birstes veida, ir ieteicams vecākiem tīrīt zobus kopā ar bērniem vismaz līdz 6 gadu vecumam.

Bērnu elektriskās zobu birstes priekšrocības


Viegla Lietošana

Zobu birstes sariņi kustās paši. Atliek tikai tos pielikt pie zobiem un lēnām virzīt pāri visiem zobiem. Parasti šīm zobu birstēm ir arī iebūvēts 2min. taimeris.


Aplikuma likvidēšana

Elektriskās birstes noņem vairāk aplikuma nekā manuālās. Īpaši labi to var vērot uz zobiem, kuri atrodas visdziļāk mutē. Tā kā pie tiem ir grūtāk tikt klāt tie netiek tik kārtīgi notīrīti, jo ir grūti birsti kustināt tik dziļi mutē. Elektriskajām birstēm sariņi kustās paši, atliek tos tikai paturēt pie zobiem.


Jautri lietot

Bērniem parasti patīk lietot šīs zobu sukas. Tām ir jautri, krāsaini dizaini un dažkārt pat speciālas aplikācijas telefonā (spēļu veidā), kuras mudina kārtīgāk tīrīt zobus. Jo labāk iztīra, jo vairāk balvu iegūst.


Bērni kopē vecākus

Ja mammai vai tētim ir sava birste, tad visticamāk arī bērns gribēs savu elektrisko birsti. Tas strādā labi abpusēji. Arī bērns vēlēsies šādā veidā tīrīt zobus un ja līdz šim neizmantojāt šāda veida birsti, tad arī jūsu zobu stāvoklis manāmi uzlabosies.


Šajā rakstā salīdzinām visas pieaugušo elektriskās zobu birstes. (Spied šeit)

Vai elektriskā zobu birste novērš pilnībā visu zobu caurumu veidošanos?

Daļa bērnu iegūst pirmos caurumus kādā no zobiem jau pirms došanās uz bērnudārzu. Ir daudz faktoru, kas to sekmē. Nepareiza zobu tīrīšana, mūsu uzturs, mūsu dzīvesveids, ģenētika utt.


Vai elektriskā zobu birste ir burvju nūjiņa, kas atrisinās zobu caurumu veidošanos? Protams, ka nē. Bet no mūsu personiskās pieredzes elektriskā zobu birste ir tuvākais līdzeklis burvju nūjiņai, kāds šobrīd ir izgudrots.

Vai elektriskās zobu birstes nevar kaitēt bērnu smaganām?

Produkti pirms nokļūšanas tirgū tiek īpaši strikti testēti. Elektriskās zobu birstes uzlabo mūsu zobu un smaganu stāvokli, nevis nodara kaitējumu. Tieši tādēļ tās paliek aizvien populārākas. Galvenais izvēlaties pārbaudītas vērtības. Ja elektriskā zobu birste ir aizdomīgi lēta un jūs to iegādājāties no AliExpress - tad visa atbildība ir uz jums pašiem.


No mūsu pieredzes ir svarīgi nesabojāt bērniem priekšstatu par elektriskajām zobu birstēm. Tas nereti tiek paveikts nopērkot lētāko pieejamo zobu birsti “testam”, lai redzētu vai bērnam patiks. Bet ja šī birste ir ļoti skaļa, sariņi ir asi un lietošana ir neērta un nepatīkama - diezvai tuvākajā laikā jums izdosies bērnu pierunāt kārtīgi tīrīt zobus ar citu zobu birsti.

Kuras bērnu zobu birstes ir labākas - ar apaļām galviņām vai kā parastās?

Apaļās galviņas visbiežāk asociējas ar Oral B / Braun elektriskajām zobu birstēm, bet taisnās ar PHILIPS Sonicare elektriskajām zobu birstēm? Kuras ir labākas?


Jebkura elektriskā zobu birste (kvalitatīva) notīrīs aplikumu labāk nekā parastā zobu birste. Mums šobrīd ir pieejamas PHILIPS / Oclean / Brush-Baby elektriskās zobu birstes. Mēs tās uzskatam par vislabākājām savā kategorijā.


Tās ir piemērotas sākot no pirmā zobiņa līdz pat tīņu vecumam.

Šobrīd pieejamās zobu birstes bērniem:

0 Komentāri
Pievienot Komentāru
Jūsu grozs ir tukš Turpināt
Pirkumu Grozs
Kopā:
Atlaide 
Atlaide 
SKU:
Aplūkot Detaļas
- +
Izpārdots