Pieslēgties
Pieslēgties

Raksti

Bērnu elektriskā zobu birste Baby-Brush 0-3g.

Bērnu elektriskā zobu birste Baby-Brush 0-3g.

BabySonic elektriskā zobu birste ir lieliska izvēle lai nodrošinātu Jūsu bērnu zobu tīrību un veselību.


Tā ir ievērojami lētāka nekā citas populārākās bērnu elektriskās zobu birstes. Tai nav pieejama mobīlā aplikācija, ko bērni ir tik ļoti iemilējuši, bet ir citas atšķirības.


Plusi

  • 1 tīrīšanas režīms
  • Ātra birstes darbība uzlabotai tīrīšanai
  • Iebūvēts 2 minūšu taimeris
  • Iebūvēta LED gaisma, lai labāk redzētu bērna mutē


Mīnusi

  • Dizains nav tik pievilcīgs, salīdzinājumā ar citām bērnu zobu birstēm
  • Skaņa un vibrācija var nebūt piemērota visiem zīdaiņiem

2 visvairāk uzdotie jautājumi par Brush-Baby BabySonic elektrisko zobu birsti.


1. Vai ar šo zobu birsti ir kādas zināmas problēmas?

Varam garantēt, ka nav. Tā ir ļoti labi aprīkota ņemot vērā, ka tā ir paredzēta mazuļiem un darbojas lieliski priekš tās cenas.


2. Kādas citas alternatīvas man vajadzētu apsvērt?

Nav pārāk daudz citu alternatīvu elektrisko zobu birstu mazuļiem.


 Ir atrodami daži Brush-Baby dublikāti, taču, mēs ieteiktu no tiem izvairīties.


Citas alternatīvas ir lielākoties parastās zobu birstes.


Elektriskās zobu birstes mazuļiem nav obligāti nepieciešamas, taču, tās lieliski palīdz zobu tīrīšanā.

Dažiem mazuļiem nepatīk elektriskās zobu birstes skaņa un vibrācija un tā ir mazliet dārgāka nekā parastā zobu birste, taču, tā var atvieglot Jūsu ikdienu un palīdzēt izglītot Jūsu bērnu par pareizu zobu kopšanu.


Brush-Baby BabySonic zobu birste ir ieguvusi Sudraba godalgu kā labākais vannas istabas produkts prestižajā Mother & Baby balvu ceremonijā.


Kas ir iepakojumā?

  • Brush-Baby BabySonic elektriskā zobu birste.
  • 1 AAA baterija.
  • 1 birstes galviņa 0-18 mēnešus veciem mazuļiem.
  • 1 birstes galviņa 18-36 mēnešus veciem mazuļiem.

Galvenās īpašības.

  • 1 tīrīšanas režīms
  • Iebūvēts 2 minūšu taimeris
  • Iebūvēts 30 sekunžu pulsa atgādinājums
  • Automātiska izslēgšana
  • Iebūvēta LED gaisma
  • 16 000 birstes svārstības minūtē
  • Darbojas ar AAA bateriju
  • Atbalsta dažāda izmēra maiņas galviņas

Plusi un mīnusi.


Šeit mēs apkoposim, mūsuprāt, labākās un sliktākās BabySonic elektriskās zobu birstes īpašības.


Pozitīvais

  • 1 tīrīšanas režīms – Bez liekiem papildus režīmiem. Ērti un vienkārši.
  • 2 minūšu taimeris – Palīdzēs Jums kā vecākiem sekot līdzi cik ilgi bērns tīra zobus, kā arī palīdzēs bērnam saprast cik ilgi jātīra zobi.
  • 30 sekunžu pulsa atgādinājums – Nodrošina vienmērīgu zobu tīrīšanu, atgādinot lai netiek pavadīts pārāk daudz laika vienā mutes daļā.
  • Automātiska izslēgšana – Izslēdz zobu birsti kad tīrīšana ir pabeigta.
  • LED gaisma – Gaisma kas spīd cauri birstes kātiņam un galvai, lai palīdzētu ieraudzīt vietas kur vēl nepieciešama tīrīšana.
  • Jauda - 16 000 svārstību minutē palīdz sasniegt labāku zobu tīrību.
  • Piesūceknis birstis apakšā palīdz droši novietot zobu birsti un izlietnes vai plauktā.


Negatīvais

  • Dizains – Nav tik vizuāli piesaistoša bērniem, salīdzinot ar dažām alternatīvām.
  • Skaņa un vibrācija – Dažiem bērniem var nepatikt elektrodzinēja izdotā skaņa un vibrācijas.
  • Izturība – Zobu birstes dizains un iebūvētais motors nesniedz pārāk lielu aizsardzību pret triecieniem un bojājumiem.

Dizains, lietošana un vispārējais pielietojums.


Kad cilvēki dzird un iedomājas par elektriskajām zobu birstēm, pirmais kas nāk prātā ir lielas un neparocīgas ierīces, taču, BabySonic ir speciāli radīta mazuļiem, lai tā būtu pēc iespējas mazāka un ērta priekš bērniem.


Zobubirstes rokturis nav izteikti apaļš, bet gan vairāk līdzīgs lietus lāsei un tā ir arī nedaudz izliekta. Roktura apakšējā daļā ir noņemams vāciņš, kur tiek ielikta baterija. Zobu birsti darbina 1 AAA babterija.


Rokturis ir gluds un ērts lietošanai, izņemot nelielo pārrāvumu kas atdala rokturi no noņemamā vāciņa. Roktura aizmugurē ir nelieli iegravējumi, kas norāda kad vāciņš ir pareizi uzlikts un nostiprināts, un gumijas blīve iekšpusē nodrošina to, ka iekša netiek ūdens.


Birste ir veidota no plastmasas un apakšējā daļā ir uzdrukāts Brush-Baby logo. Roktura augšējā daļa ir noklāta ar mīkstu, neslīdošu gumijas pārklājumu. Roktura augšpusē atrodas ieslēgšanas/ izslēgšanas poga. Birste tiek ieslēgta ar 2 pogas spiedieniem. Pirmais spiediens ieslēdz LED gaismu un otrais ieslēdz pašu zobu birsti.


Lai gan tā nav tik tieva kā parastā zobu birste, apaļīgā forma lieliski iegulst gan vecāka, gan bērna rokās.

Bērna zobus ieteicams tīrīt pašiem vecākiem, vismaz līdz 7-8 gadu vecumam, taču, jāļauj arī bērnam kaut nedaudz turēt birsti un pašam tīrīt zobus kas laika gaitā ievērojami attīstīs un uzlabos bērna zobu tīrīšanas prasmes.


Birstes galviņas ir noņemamas. Citām zobu birstēm šīs galviņas ir vienkārši noraujamas un uzspraužamas, bet Brush-Baby zobu birstei galviņa ir noņemama to pagriežot uz sānu par 90°. Tas samazina nevēlamu incidentu iespējamību.


Iepakojumā līdzi nāk 2 dažādu izmēru maiņas galviņas.


Mazākā galviņa ir paredzēta mazuļiem līdz 18 mēnešu vecumam, savukārt, lielākā, 18-36 mēnešus veciem mazuļiem. Vecuma limitam gan ir tikai informatīva nozīme un galviņas izmērs jāizvēlas atkarībā no bērna prasmēm, un tā, cik attīstīts ir bērna mutes dobums.


Komplektā ietilpst viena katra izmēra galviņa, bet ir iespējams iegādāties rezerves maiņas galviņas komplektos pa 2.


Pašas galviņas ir vēlams mainīt reizi 3 mēnešos, taču, ņemot vērā, ka bērni mēdz grauzt zobu birstes, to vēlams darīt biežāk, jo sagrauzta vai kā savādāk bojāta birste izdara vairāk ļaunuma nekā labuma.

Kā jau noteikti zināt, zobārsti iesaka tīrīt zobus 2 minūtes.


Tīrīšanas laikā mutes dobumu vēlams sadalīt 4 sektoros un katru sektoru vēlams tīrīt 30 sekundes.

Brīdī, kad zobu birste tiek ieslēgta, aktivizējas 30 sekunžu pulsa atgādinājums, kas norāda, ka jāmaina tīrāmais sektors. Papildus tam noskan arī skaņas signāls.


Pēc 2 minūtēm zobu birste automātiski izslēgsies.


Iesākumā 2 minūtes varētu būt par maz laika lai kārtīgi iztīritu bērna zobus, taču laika gaitā pie tā pieradīsiet, kā arī, ilgtermiņā tas palīdzēs izglītot bērnu par to kā pareizi un cik ilgi jātīra zobi.

Papildus funkcija ir iebūvētā LED gaismiņa.


Zobu birstes galviņas ir veidotas no caurspīdīgas plastmasas un kad zobu birste tiek ieslēgta, roktura galā iebūvētā LED lampiņa izgaismo birstes galviņu. Šī gaismiņa palīdz labāk redzēt bērna mazajā mutē, kā arī dažiem bērniem tas varētu likties interesanti, tīrīt zobus tumšā telpā.

BabySonic elektrisko zobu birsti darbina 1 AAA baterija, kas jau ir iekļauta komplektā. Birstes darbības ilgums gan varētu atšķirties no tā, cik ilgi tiek tīrīti bērna zobi un cik kvalitatīvu bateriju esiet nopircis. Šīs baterijas ir nopērkamas teju vai katrā saimniecības preču veikalā, un ir arī iespēja, ka citām bērna rotaļlietām būs šādas pat baterijas.


Baterijas nodalījumam var piekļūt pagriežot roktura apakšā esošo vāciņu pret pulksteņrādītāja virzienā. Vāciņš ir ļoti viegli noņemams, un to nevar nepareizi uzlikt atpakaļ. Vāciņš vienkārši neiesēdīsies atpakaļ savā vietā, kā arī būs pamanāms, ka tas nav pareizi uzlikts.

Varētu teikt, ka Brush-Baby BabySonic zīdaiņiem varētu nešķist pati vizuāli pievilcīgāka zobu birste, salīdzinot ar citām krāsainākām alternatīvām. Tomēr ņemot vērā, ka lielāko daļu tīrīšanas veiksiet Jūs, vecāki, zobu birste būs paslēpta Jūsu rokā un bērni tam nepievērsīs tik lielu uzmanību. Birste ļoti labi iegulst gan bērna gan vecāka rokās, iebūvētā LED gaismiņa, taimeris un pulsa atgādinājums, un vispārējā zobu birstes kvalitāte kompensē vizuālos trūkumus.


Tikai daži mazuļi pievērsīs uzmanību iebūvētajam taimerim un pulsa atgādinājumam, taču šādas mazas nianses var palīdzēt nostiprināt bērna zināšanas par pareizu zobu tīrīšanu turpmāk.

0 Komentāri
Pievienot Komentāru
Jūsu grozs ir tukš Turpināt
Pirkumu Grozs
Kopā:
Atlaide 
Atlaide 
SKU:
Aplūkot Detaļas
- +
Izpārdots